Loading...

   Για μια ακόμη πιο απολαυστική 
 κούπα καφέ

Αυτή η κούπα καφέ μπροστά σας είναι το αποτέλεσμα μιας υπόσχεσης. Μιας υπόσχεσης για την καλλιέργεια και προμήθεια καλύτερου καφέ με σεβασμό και βιώσιμο τρόπο. Συνεχίστε για να μάθετε περισσότερα

Η βιωσιμότητα έχει να κάνει με τις πράξεις

Δεν αρκεί να μιλάμε απλώς για ένα βιώσιμο μέλλον. Πρέπει να κάνουμε ουσιαστικά βήματα για να φτάσουμε εκεί, όπως:

Υποστήριξη των αγροτών και των κοινοτήτων τους, παρέχοντας ταυτόχρονα τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη της βιωσιμότητας.

Υποστήριξη των αγροτών και των κοινοτήτων τους, παρέχοντας ταυτόχρονα τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη της βιωσιμότητας.

Ένα σχέδιο για τον πλανήτη

Τον Αύγουστο του 2010, ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία Nescafé Plan, ένα πρόγραμμα που ενισχύει τις δεσμεύσεις της Nestlé για τη βιώσιμη καλλιέργεια, παραγωγή και κατανάλωση καφέ. Η πρωτοβουλία Nescafé Plan είναι μια σειρά στόχων που θα βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας του καφέ

“Grown Respectfully”

Υπεύθυνη καλλιέργεια για να είναι και βιώσιμη.

Οι ντόπιοι αγρότες είναι η ψυχή της ποιότητας του καφέ. Δυστυχώς, συνθήκες όπως η κλιματική αλλαγή, οι ασθένειες των φυτών και η αστυφιλία απειλούν την κοινότητά τους. Η υπεύθυνη καλλιέργεια βάζει σε πρώτη θέση τους αγρότες

300M

ευρώ επενδύθηκαν σε έργα βιωσιμότητας την τελευταία δεκαετία

 

Αυτό βοήθησε στη χάραξη μιας διαδρομής για νέες τεχνολογίες και εργαλεία σχεδιασμένα για τη διατήρηση της παραγωγής του καφέ αλλά και τη βελτίωση της ζωής των αγροτών και των κοινοτήτων τους.

100.000

αγρότες έχουν εκπαιδευτεί για το πώς να λειτουργούν με βιώσιμες πρακτικές

 

Μαζί με τη Rainforest Aliance, δημιουργήσαμε τις Nescafé Better Farming Practices, πρακτικές παγκόσμιας αναφοράς για την εκπαίδευση των καλλιεργητών καφέ.

300

σύμβουλοι γεωργίας συνεργάζονται απευθείας με παραγωγούς καφέ σε όλο τον κόσμο

 

Το πρόγραμμα Farmer Connect μας φέρνει σε συνεχή επαφή με τους αγρότες και τους συνεταιρισμούς τους.

200M

πιο ανθεκτικά και κερδοφόρα καφεόδεντρα

 

θα παραδοθούν στους παραγωγούς καφέ της Nestlé μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Θα παρέχουμε στους παραγωγούς καφέ της Nestlé 220 εκατομμύρια πιο ανθεκτικά και κερδοφόρα δέντρα καφέ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Οι ισχυροί συνεργάτες, μας κάνουν πιο δυνατούς

Τόσο στη ζωή, όσο και στην προμήθεια καφέ

COFFEE ASSURANCE ALLIANCE

Η συνεργασία μας με την Coffee Assurance Services (CAS) διασφαλίζει ότι η προμήθεια του καφέ μας γίνεται υπεύθυνα και σε συμμόρφωση με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Κώδικα Αειφόρου Καλλιέργειας 4C για τη βιώσιμη παραγωγή καφέ.

RAINFOREST ALLIANCE

Η Rainforest Alliance είναι στρατηγικός εταίρος για εμάς καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το πρόγραμμά μας «Grown Respectfully». Αναπτύξαμε από κοινού ένα σύστημα παρακολούθησης και αξιολόγησης, ώστε να μπορούμε να αξιολογούμε συνεχώς τα αποτελέσματα βιωσιμότητας στις περιοχές όπου υπάρχουν καλλιέργειες.

Το 90% των παγκόσμιων αναγκών καφέ του NESCAFÉ® Dolce Gusto® προήλθε από υπεύθυνες προμήθειες. Φιλοδοξία μας είναι να προμηθευόμαστε υπεύθυνα ολόκληρο τον όγκο του καφέ μας στο μέλλον.

Μια εξυπνότερη εφοδιαστική αλυσίδα

Ελάτε μαζί μας καθώς σας ξεναγούμε στον κύκλο ζωής της βιωσιμότητάς μας

Γεωργία

Παραγωγή

Διανομή

Κατανάλωση

Τέλος κύκλου ζωής

Μια εξυπνότερη εφοδιαστική αλυσίδα

Ελάτε μαζί μας καθώς σας ξεναγούμε στον κύκλο ζωής της βιωσιμότητάς μας

Γεωργία

Παραγωγή

Διανομή

Κατανάλωση

Τέλος κύκλου ζωής

Βελτιώνουμε τον τρόπο που καλλιεργούμε

Θα επεκτείνουμε και θα επιταχύνουμε τη διανομή νέων ποικιλιών υψηλής απόδοσης που θα μπορούσαν να τριπλασιάσουν ή να τετραπλασιάσουν τις σοδειές. Με την ευημερία των αγροτών και των κοινοτήτων τους ως προτεραιότητα, μειώνουμε την ανάγκη για περισσότερη γεωργική γη, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουμε τους αγρότες να επιχειρήσουν τη διαφοροποίηση των καλλιεργειών και να επιτρέψουν την αναδάσωση.

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Παρέχουμε στους αγρότες εξατομικευμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο ειδικά για τις τοπικές τους ανάγκες. Πάνω από 76.000 αγρότες έχουν εκπαιδευτεί στις βέλτιστες γεωργικές πρακτικές από το 2010.

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Από το 2010, περισσότερα από 30 εκατομμύρια φυτά υψηλής παραγωγικότητας έχουν διανεμηθεί σε ντόπιους αγρότες. Συνεχίζουμε να ερευνούμε νέες ποικιλίες καφέ που έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν σημαντικά τις αποδόσεις.

Μάθετε περισσότερα για το πώς οι καλύτεροι κόκκοι φτάνουν στην κούπα σας.

Ανακύκλωση στην περιοχή σας

Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε πώς μπορείτε να ανακυκλώσετε τις χρησιμοποιημένες κάψουλές σας στην Ελλάδα.

Από το σπίτι με την πράσινη τσάντα

Στο πλησιέστερο σε εσάς σημείο ανακύκλωσης

Ανακαλύψτε τους στόχους μας για τη βιωσιμότητα στην Ελλάδα.

Η υπόσχεσή μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον δεν τελειώνει ποτέ.

Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε στον πλανήτη μας όλη την αγάπη που του αξίζει.