System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Unsupported Browser Message

System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - iPhone/iPad Message

System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Android Message

You have reached the website

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ισχύς: 8.2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 05.2015

Η Nestle ΕΛΛΑΣ Α.Ε. (εφεξής η “Nestlé”) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε στη Nestlé αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα. Όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας, ενδέχεται να μας κοινοποιήσετε πληροφορίες οι οποίες επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας ως φυσικό πρόσωπο (π.χ. όνομα, email, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου). Τέτοιου είδους στοιχεία είναι γνωστά ως «προσωπικά δεδομένα».

Η παρούσα δήλωση (εφεξής η «Δήλωση Ιδιωτικότητας») παρέχει πληροφορίες αναφορικά με τα κατωτέρω:

  1. Πεδίο εφαρμογής και αποδοχή της παρούσας Δήλωσης Ιδιωτικότητας

  2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τη Nestlé

  3. Προσωπικά δεδομένα παιδιών

  4. Γιατί η Nestlé συλλέγει προσωπικά δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιεί

  5. Kοινοποίηση προσωπικών δεδομένων από τη Nestlé

  6. Τα δικαιώματά σας

  7. Ασφάλεια δεδομένων και διατήρηση αυτών

  8. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

  1. Πεδίο εφαρμογής και αποδοχή της παρούσας Δήλωσης Ιδιωτικότητας

    Η παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας εφαρμόζεται στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και σας αφορούν, με σκοπό την παροχή προς εσάς των προϊόντων και προσφερόμενων από εμάς υπηρεσιών.

    Εφόσον επιλέξετε να κάνετε χρήση των Διαδικτυακών Τόπων της Nestlé (όπως ορίζονται κατωτέρω) ή εφόσον μας κοινοποιήσετε προσωπικά σας δεδομένα, τεκμαίρεται ότι αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τους Διαδικτυακούς Τόπους της Nestlé (όπως ορίζονται κατωτέρω) και μην μας κοινοποιείτε οποιοδήποτε προσωπικό σας δεδομένο.

    Η Nestlé διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτή τη Δήλωση Ιδιωτικότητας ανά πάσα στιγμή. Σας καλούμε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας, ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό της, καθώς και για το πώς τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν.

  2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τη Nestlé

    H Nestlé μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων:

    • Διαδικτυακών και ηλεκτρονικών αλληλεπιδράσεων μαζί μας μέσω, ενδεικτικά, των ιστότοπων της Nestlé, εφαρμογών για κινητά, προγραμμάτων αποστολής γραπτών μηνυμάτων, ιστότοπων που φέρουν τα σήματα της Nestlé ή εφαρμογών σε κοινωνικά δίκτυα τρίτων (πχ. Facebook) (Διαδικτυακοί Τόποι της Nestlé)
    • Αλληλεπιδράσεων μαζί μας εκτός διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων ενεργειών απευθείας προώθησης, καρτών εγγραφής σε έντυπη μορφή, συμμετοχών σε διαγωνισμούς και επικοινωνιών μέσω των τηλεφωνικών κέντρων εξυπηρέτησης καταναλωτών της Nestlé και
    • Αλληλεπιδράσεών σας με στοχευμένο διαδικτυακό περιεχόμενο (όπως διαφημίσεις) που η Nestlé ή οι πάροχοι υπηρεσιών, ενεργώντας για λογαριασμό της, σας παρέχουν μέσω διαδικτυακών τόπων ή εφαρμογών τρίτων.
    1. Δεδομένα που παρέχετε απευθείας σε εμάς

      Πρόκειται για δεδομένα τα οποία κοινοποιείτε σε εμάς, με τη συγκατάθεσή σας, για ένα συγκεκριμένο σκοπό, όπως:

      • Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που επιτρέπουν στη Nestlé να επικοινωνήσει προσωπικά μαζί σας (π.χ. όνομα, διεύθυνση κατοικίας ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, και αριθμός τηλεφώνου)
      • Δημογραφικές πληροφορίες, όπως ημερομηνία γέννησης, ηλικία, φύλο, τοποθεσία (π.χ. ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, κράτος και πληροφορίες γεωεντοπισμού), αγαπημένα προϊόντα, χόμπι, ενδιαφέροντα, και πληροφορίες σχετικά με το νοικοκυριό ή τον τρόπο ζωής
      • Πληροφορίες πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν στην πραγματοποίηση αγορών (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης, διεύθυνση τιμολόγησης)
      • Πληροφορίες σύνδεσης λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένης κάθε πληροφορίας που απαιτείται για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη για τη Nestlé (π.χ. ταυτότητα σύνδεσης/διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα χρήστη, κωδικός και ερώτηση/απάντηση ασφαλείας)
      • Ανάδραση (feedback) καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που μοιράζεστε με τη Nestlé αναφορικά με την εμπειρία σας από τη χρήση προϊόντων και υπηρεσιών της Nestlé (π.χ. σχόλια και προτάσεις, μαρτυρίες και λοιπά σχόλια που σχετίζονται με τα προϊόντα Nestlé) ∙ και
      • Υλικό που προέρχεται από καταναλωτές, το οποίο περιλαμβάνει κάθε είδους υλικό (π.χ. φωτογραφίες, βίντεο και προσωπικές ιστορίες) το οποίο δημιουργείτε και στη συνέχεια μοιράζεστε με τη Nestlé (και, ενδεχομένως, με άλλους) αναρτώντας το σε κάποιο Διαδικτυακό Τόπο της Nestlé.
    2. Δεδομένα που συλλέγουμε κατά την αλληλεπίδρασή σας με Διαδικτυακούς Τόπους της Nestlé

      Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού που συλλέγουν ορισμένα είδη πληροφοριών όταν αλληλεπιδράτε με Διαδικτυακούς Τόπους της Nestlé. Παρακαλούμε ανατρέξτε στη Δήλωση για τα Cookies για πληροφορίες αναφορικά με τις εν λόγω τεχνολογίες και τα δικαιώματά σας σε σχέση με αυτές.

    3. Δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές

      Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς από άλλες νόμιμες πηγές, στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από το εγχώριο δίκαιο, με σκοπό να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μεταξύ των πηγών αυτών περιλαμβάνονται τρίτοι φορείς συλλογής δεδομένων, συνεργάτες της Nestlé για την πραγματοποίηση προωθητικών ενεργειών, δημόσια προσβάσιμες πηγές και ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης τρίτων. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

      • Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας και
      • Οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο, το οποίο αποτελεί μέρος του προφίλ σας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τρίτου (πχ. Facebook) και για το οποίο έχετε δώσει άδεια στο τρίτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να το μοιράζεται με εμάς (πχ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φύλο, ημερομηνία γενεθλίων, πόλη, φωτογραφία προφίλ, ταυτότητα χρήστη, κατάλογο φίλων.) Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα δεδομένα που ενδέχεται να αποκτούμε για εσάς, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του αντίστοιχου μέσου κοινωνικής δικτύωσης τρίτου.

      Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε προσωπικά δεδομένα για φυσικά πρόσωπα σε περίπτωση συγχώνευσης με άλλες εταιρείες.

  3. Προσωπικά δεδομένα παιδιών

    H Νestlé δεν αναζητά ούτε συλλέγει σκοπίμως προσωπικά δεδομένα από άτομα ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών. Εάν η Nestlé ανακαλύψει ότι έχει συλλέξει κατά λάθος προσωπικά δεδομένα από ανήλικους, θα διαγράψει τα προσωπικά τους δεδομένα στο συντομότερο εύλογα δυνατό χρόνο. Εντούτοις, η Nestlé ενδέχεται να συλλέξει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων απευθείας από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιτρόπους τους, με τη ρητή συγκατάθεση αυτών.

  4. Γιατί η Nestlé συλλέγει προσωπικά δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιεί

    Η Nestlé συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα απέκτησε. Η Nestlé μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για ορισμένους ή όλους τους παρακάτω σκοπούς:

    • Παραγγελίες - για να διεκπεραιώσει και παραδώσει τις παραγγελίες σας, καθώς και για να σας ενημερώσει για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται. Παρακαλούμε σημειώστε ότι υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί τόποι ηλεκτρονικού εμπορίου που πωλούν προϊόντα Nestlé, τους οποίους ωστόσο η Nestlé δεν ελέγχει ούτε λειτουργεί. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις πολιτικές που διέπουν τους διαδικτυακούς αυτούς τόπους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών ιδιωτικότητας αυτών, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά στους εν λόγω ιστότοπους.
    • Διατήρηση Λογαριασμού - για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τους λογαριασμούς σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κάθε είδους προγράμματος αφοσίωσης ή επιβράβευσης καταναλωτών που συνδέεται με τον λογαριασμό σας.
    • Εξυπηρέτηση καταναλωτών - για να σας προσφέρει υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών, να ανταποκρίνεται στα δικά σας αιτήματα, παράπονα και εν γένει στα σχόλιά σας για τα προϊόντα μας. Η εξυπηρέτηση καταναλωτών μπορεί να παρέχεται με διάφορα κανάλια επικοινωνίας, όπως μέσω email, αλληλογραφίας, τηλεφώνου και διαδικτυακής συνομιλίας.
    • Αλληλεπίδραση με καταναλωτές - για να έχετε ενεργό συμμετοχή στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας. Αυτό ενδέχεται να εμπεριέχει χρήση ή δημοσίευση περιεχομένου παραγόμενου από καταναλωτές.
      • Εξατομίκευση - Η Nestlé ενδέχεται να συνδυάσει προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, τα οποία συνελέγησαν από μία πηγή (π.χ. μία ιστοσελίδα) με δεδομένα που συνελέγησαν από μία άλλη πηγή (π.χ. μία εκδήλωση εκτός διαδικτύου). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στη Nestlé να αποκτήσει μία πληρέστερη εικόνα σας ως καταναλωτή, η οποία, με τη σειρά της, επιτρέπει στη Nestlé να σας παρέχει καλύτερες και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, αναφορικά με τα κατωτέρω:
        • Ιστοσελίδες - να βελτιώσει και να εξατομικεύσει την εμπειρία σας σε διαδικτυακούς τόπους, χρησιμοποιώντας δεδομένα, όπως πληροφορίες σύνδεσης σε λογαριασμό, τεχνικές πληροφορίες του υπολογιστή ή/και πληροφορίες από προηγούμενη χρήση του διαδικτυακού τόπου
        • Προϊόντα - να βελτιώσει τα προϊόντα της, να τα προσαρμόσει στις δικές σας ανάγκες και να συλλάβει νέες ιδέες για προϊόντα. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση δημογραφικών πληροφοριών, πληροφοριών σχετικών με το καταναλωτικό προφίλ και ανάδραση (feedback) καταναλωτών ∙ και
        • Διαδικτυακές διαφημίσεις - να σας προσφέρει διαφημίσεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας. Ένας τρόπος για να το κάνει αυτό η Νestlé είναι να αντιστοιχίσει τις δραστηριότητες ή πληροφορίες που συλλέγονται σε Διαδικτυακούς Τόπους της Nestlé με δεδομένα που σας αφορούν και συλλέγονται από διαδικτυακούς τόπους τρίτων (δηλ. αντιστοίχιση δεδομένων). Αυτό το είδος διαφήμισης είναι επίσης γνωστό ως «ηλεκτρονική συμπεριφορική διαφήμιση» ή «στοχευμένη διαφήμιση». Αυτού του είδους η εξατομίκευση πραγματοποιείται κατά κανόνα με χρήση cookies ή παρόμοιων τεχνολογιών. Παρακαλούμε ανατρέξτε στη Δήλωση για τα Cookies για περισσότερες πληροφορίες.
      • Επικοινωνίες προωθητικού περιεχομένου - για να σας αποστέλλουμε επικοινωνίες προωθητικού περιεχομένου, εφόσον έχετε επιλέξει να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες (όπως πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, διαγωνισμούς και εν γένει προωθητικές ενέργειες). Τέτοιου είδους επικοινωνίες ενδέχεται, κατά περίπτωση, να σας αποστέλλονται με ηλεκτρονικά μέσα (π.χ. SMS, MMS, ηλεκτρονική αλληλογραφία και διαδικτυακή διαφήμιση), καθώς και μέσω παραδοσιακού ταχυδρομείου.
        Εφόσον επιλέξετε να λαμβάνετε SMS/MMS, θα εφαρμοστεί η πολιτική του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας αναφορικά με τη λήψη SMS/MMS, και ενδέχεται να συνεπάγεται χρέωση.
      • Λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης - για να σας προσφέρουμε έναν αριθμό λειτουργιών κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των κατωτέρω:
        • Λειτουργίες διαδικτυακής κοινότητας σε έναν Διαδικτυακό Τόπο της Nestlé

          Όταν επισκέπτεστε έναν Διαδικτυακό Τόπο της Nestlé ο οποίος περιλαμβάνει μία λειτουργία κοινότητας και αναρτάτε ή μοιράζεστε συνταγές, φωτογραφίες, βίντεο, εικονογράφηση ή άλλο υλικό, η Nestlé μπορεί να χρησιμοποιήσει και να προβάλει τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία δημοσιοποιείτε σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους.

        • Λειτουργίες Μεταδοτικού Αποτελέσματος Ιστότοπου

          Η Nestlé μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας προσφέρει λειτουργίες μεταδοτικού αποτελέσματος ιστότοπου, όπως για παράδειγμα ένα πρόγραμμα «πες σε κάποιο φίλο σου», το οποίο παρέχει τη δυνατότητα να μοιραστείτε ορισμένες ειδήσεις, πληροφορίες για προϊόντα, προσφορές και άλλο υλικό με την οικογένεια και τους φίλους σας.

          Κάτι τέτοιο απαιτεί κατά κανόνα τη συλλογή και χρήση πληροφοριών για προσωπική επικοινωνία (πχ. ονόματα και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ούτως ώστε το αρχικώς επιλεχθέν μήνυμα/περιεχόμενο να μπορεί να παραδοθεί στους αποδέκτες του. Εφόσον επιλέξετε να χορηγήσετε στη Nestlé τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου (π.χ. φίλου), τεκμαίρεται ότι έχει λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του προσώπου αυτού και η Nestlé ουδεμία ευθύνη φέρει.

        • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρίτων

          Η Νestlé μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα στις περιπτώσεις που αλληλεπιδράτε με λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, όπως «Facebook Connect» ή «Facebook Like». Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ενσωματωθούν σε Διαδικτυακούς Τόπους της Nestlé, μεταξύ άλλων, για τον σκοπό διεξαγωγής διαγωνισμών και για να μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο με φίλους.

          Εάν κάνετε χρήση αυτών των λειτουργιών, η Nestlé ενδέχεται να αποκτήσει πρόσβαση σε ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα, προερχόμενα από στοιχεία της κοινωνικής σας δικτύωσης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι εν λόγω λειτουργίες, καθώς και για τα δεδομένα προφίλ στα οποία μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση η Nestlé, επισκεπτόμενοι τον διαδικτυακό τόπο του αντίστοιχου μέσου κοινωνικής δικτύωσης τρίτου.

        • Άλλοι ειδικοί σκοποί

          Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους ειδικούς επιχειρηματικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης της καθημερινής λειτουργίας και ασφάλειας των Διαδικτυακών Τόπων της Nestlé, της διενέργειας δημογραφικών μελετών ή ελέγχων και της επικοινωνίας μαζί σας για τη διεξαγωγή ερευνών καταναλωτών.

  5. Δημοσιοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων από τη Nestlé

    H Nestlé δεν μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους οι οποίοι προτίθενται να τα χρησιμοποιήσουν για σκοπούς άμεσης εμπορίας, εκτός εάν έχετε χορηγήσει την ειδική συγκατάθεσή σας προς τον σκοπό αυτό.

    Η Nestlé ενδέχεται να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους για άλλους σκοπούς, αλλά μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

    1. Θυγατρικές

      Η Νestlé ενδέχεται να ανακοινώσει τα προσωπικά σας δεδομένα στις θυγατρικές ή στις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς.

    2. Πάροχοι υπηρεσιών

      Η Nestlé ενδέχεται να συνεργαστεί με παρόχους υπηρεσιών, πρακτορεία ή αντισυμβαλλόμενους, οι οποίοι θα παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό της, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των Διαδικτυακών Τόπων της Nestlé και της προσφοράς άλλων υπηρεσιών που διατίθενται σε εσάς. Οι εν λόγω τρίτοι μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση ή άλλως να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα στα πλαίσια της παροχής τέτοιου είδους υπηρεσιών.

      Η Nestlé απαιτεί από τα τρίτα αυτά μέρη, τα οποία ενδέχεται να βρίσκονται εγκατεστημένα και εκτός της χώρας από την οποία αποκτήσατε πρόσβαση στους Διαδικτυακούς Τόπους ή σε υπηρεσία της Nestlé, να συμμορφώνονται με όλους τους σχετικούς νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και με τις απαιτήσεις ασφαλείας που αφορούν στα προσωπικά σας δεδομένα.

    3. Συνεργάτες και ενέργειες συν-προώθησης

      Η Nestlé μπορεί να διενεργήσει από κοινού ή με συγχρηματοδότηση πρόγραμμα ή προωθητική ενέργεια με άλλη εταιρεία, και, στα πλαίσια της ανάμιξής σας στη δράση, να συλλέξει και να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα.

      Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιηθούν σε άλλη εταιρεία εφόσον έχετε συγκατατεθεί στη λήψη πληροφοριών απευθείας από την εταιρεία αυτή. Η Nestlé σας παροτρύνει να διαβάσετε τη δήλωση ιδιωτικότητας μιας τέτοιας εταιρείας πριν κοινοποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν δεν θέλετε τα προσωπικά σας δεδομένα να συλλέγονται ή να κοινοποιούνται σε άλλη εταιρεία πέραν της Nestlé, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να μην συμμετέχετε σε μία τέτοια δράση. Εφόσον επιλέξετε να λαμβάνετε επικοινωνίες από μία τέτοια εταιρεία, να θυμάστε ότι έχετε πάντα το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, στην οποία περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με την εν λόγω εταιρεία.

    4. Nομικές απαιτήσεις και μεταφορά επιχείρησης

      H Nestlé ενδέχεται να αποκαλύψει προσωπικά σας δεδομένα εάν υποχρεούται να το κάνει βάσει νόμου ή εάν, κατά την καλόπιστη κρίση της Nestlé, η εν λόγω εκ του νόμου αποκάλυψη είναι ευλόγως αναγκαία για τη συμμόρφωση με νομικές διαδικασίες ή για την απάντηση σε πάσης φύσεως αιτήματα.

      Σε περίπτωση ολικής ή μερικής συγχώνευσης ή εξαγοράς του συνόλου ή τμήματος της Nestlé από άλλη εταιρεία, η αποκτώσα θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που διατηρούνται από αυτή την επιχείρηση Nestlé, συμπεριλαμβανομένων τυχόν προσωπικών δεδομένων.

  6. Τα δικαιώματά σας

    1. Δικαίωμα εξαίρεσης από διαφημιστικές ανακοινώσεις

      Έχετε το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών επικοινωνιών προωθητικού περιεχομένου που αφορούν τη Nestlé με τους εξής τρόπους:

      (α) ακολουθώντας τις οδηγίες για διαγραφή που περιέχονται στη σχετική επικοινωνία προωθητικού περιεχομένου

      (β) εάν διατηρείτε ένα λογαριασμό στη Nestlé, ενδέχεται να έχετε την επιλογή να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με το καθεστώς υπαγωγής/καθεστώς εξαίρεσης (opt-in/opt-out) στην αντίστοιχη ενότητα επεξεργασίας των στοιχείων του λογαριασμού

      (γ) επικοινωνώντας μαζί μας.

      Παρακαλώ σημειώστε ότι, ακόμα και εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών επικοινωνίας προωθητικού περιεχομένου, ενδέχεται να εξακολουθείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες διαχειριστικού χαρακτήρα από τη Nestlé, όπως για παράδειγμα επιβεβαιώσεις παραγγελιών και ειδοποιήσεις σχετικά με την κινητικότητα του λογαριασμού σας (π.χ. επιβεβαιώσεις που αφορούν στον λογαριασμό και αλλαγές κωδικού).

    2. Πρόσβαση και διόρθωση

      Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 12 του Ν. 2472/1997. Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας πρόσβασης, αποστέλλοντας γραπτό αίτημα στη Nestlé (NESTLE ΕΛΛΑΣ, Πατρόκλου 4, Μαρούσι, ΤΚ 15125, υπόψη τμήματος Nescafe Dolce Gusto).

      Επίσης, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τη Nestlé να διορθώσει τυχόν ανακρίβειες στα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν διατηρείτε ένα λογαριασμό Nestlé ή σε Διαδικτυακό Τόπο της Nestlé, η διόρθωση μπορεί συνήθως να πραγματοποιηθεί μέσω σχετικής ενότητας «ο λογαριασμός σας» ή «το προφίλ σας» στους Διαδικτυακών Τόπων (εφόσον υφίσταται). Διαφορετικά, μπορείτε να μας αποστείλετε γραπτό αίτημα, ως ανωτέρω, προκειμένου να τροποποιήσουμε/διορθώσουμε/διαγράψουμε τα δεδομένα σας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 13 του Ν. 2472/1997.

  7. Ασφάλεια και διατήρηση δεδομένων

    1. Ασφάλεια δεδομένων

      Για να διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, η Νestlé έχει θέση σε εφαρμογή αρκετά μέτρα ασφαλείας, που περιλαμβάνουν:

      • Ασφαλή περιβάλλοντα λειτουργίας – Η Νestlé αποθηκεύει τα δεδομένα σας σε ασφαλή περιβάλλοντα λειτουργίας τα οποία είναι προσβάσιμα αποκλειστικά σε υπαλλήλους της Nestlé, συνεργαζόμενα πρακτορεία και αντισυμβαλλόμενους, μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο να γνωρίζουν. Η Nestlé επίσης εφαρμόζει γενικά παραδεδεγμένα βιομηχανικά πρότυπα προς αυτή την κατεύθυνση.
      • Κρυπτογράφηση για πληροφορίες πληρωμής - H Νestlé χρησιμοποιεί βιομηχανικό πρότυπο κρυπτογράφησης για να εξασφαλίζει προστασία για ευαίσθητες πληροφορίες οικονομικού χαρακτήρα, όπως, πληροφορίες πιστωτικής κάρτας που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου (π.χ. όταν πραγματοποιείτε πληρωμές στα διαδικτυακά καταστήματα Nestlé)
      • Εκ των προτέρων ταυτοποίηση για πρόσβαση σε λογαριασμό - H Nestlé απαιτεί από τους εγγεγραμμένους καταναλωτές της να επαληθεύουν την ταυτότητά τους (π.χ. στοιχεία σύνδεσης και κωδικό) πριν εισέλθουν ή προβούν σε μεταβολές στο λογαριασμό τους. Αυτό αποσκοπεί στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

      Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτά τα μέσα προστασίας δεν αφορούν προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να κοινοποιείτε σε δημόσιους χώρους, όπως για παράδειγμα σε ιστότοπους κοινότητας (community websites).

    2. Αποθήκευση

      Η Nestlé θα αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για τον δηλωθέντα σκοπό, λαμβάνοντας υπόψη επίσης την ανάγκη μας να απαντάμε σε αιτήματα ή να επιλύουμε προβλήματα, να παρέχουμε βελτιωμένες και νέες υπηρεσίες και να συμμορφωνόμαστε με νομικές απαιτήσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία.

      Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για εύλογο χρονικό διάστημα μετά την τελευταία αλληλεπίδραση που είχατε μαζί μας. Όταν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε δεν είναι πλέον απαραίτητα, βάσει των ανωτέρω, τα καταστρέφουμε ή τα διαγράφουμε με ασφαλή τρόπο.

  8. Επικοινωνήστε μαζί μας

    Η Nestlé είναι «υπεύθυνη επεξεργασίας» των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται στα πλαίσια της παρούσας Δήλωσης Ιδιωτικότητας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλια αναφορικά με την παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας ή για τις πρακτικές συλλογής προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζει η Nestlé, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

    • Τηλεφωνικά στο 2106884237
    • Μέσω email στo Fanis.Lekos@gr.nestle.com
    • Ταχυδρομικώς στη διεύθυνση NESTLE ΕΛΛΑΣ, Πατρόκλου 4, Μαρούσι, ΤΚ 15125

Copyright © Μαϊος 2015 Nestlé