You have reached the website

Mini Me Κόκκινη

1 μηχανή

79,00 €
79,00 €
 • Στοιχεία
 • Εγχειρίδιο χρήσης
 • Εγγύηση
 • Αξιολογήσεις και βαθμολογίες
 • Προδιαγραφές

Η πιο οικονομική-αυτόματη μηχανή που έγινε ποτέ! Είναι τόσο όμορφη, όσο και επαγγελματική - με 15 bar πίεση και την τεχνολογία "Play & Select", κάνει την παρασκευή ροφημάτων παιχνίδι! Με άψογο design και το βολικό της μέγεθος, η MINI ME ταιριάζει τέλεια στην κουζίνα σας. Ειδικά κατασκευασμένη για να εξοικονομεί ενέργεια και με ειδική σχάρα για να χωράει όλα τα μεγέθη κούπας. Ιδανική και για καλοκαιρινά ρόφημα, απλά με το τράβηγμα του μοχλού κρύας λειτουργίας. Με τη MINI ME τα έχετε όλα. Απλά αφεθείτε στην απόλαυση!

Για το εγχειρίδιο χρήσης, κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο λήψης

Αυτό το προϊόν έχει την εγγύηση της KRUPS καλύπτοντας κάθε αποδεδειγμένο ελάττωμα κατασκευής ή υλικών για δυο χρόνια, από την ημερομηνία αγοράς. Η Διεθνής Εγγύηση κατασκευαστή KRUPS είναι ένα επιπλέον προνόμιο το οποίο δεν επηρεάζει τα θεσπισμένα δικαιώματα του καταναλωτή. Η Διεθνής Εγγύηση κατασκευαστή καλύπτει όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την επιδιόρθωση του αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος, έτσι ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, επιδιορθώνοντας ή αντικαθιστώντας όποιο ελαττωματικό εξάρτημα και συμπεριλαμβάνοντας το κόστος εργασίας. Είναι στην αποκλειστική κρίση της KRUPS η αντικατάσταση αντί επιδιόρθωσης ελαττωματικού προϊόντος. Η μόνη υποχρέωση της KRUPS και η αποκλειστική σας αξίωση στην παρούσα εγγύηση περιορίζονται στην συγκεκριμένη επιδιόρθωση ή αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Hδιεθνής εγγύηση KRUPS εφαρμόζεται μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο ισχύος και για τις χώρες που αναγράφονται στον επισυναπτόμενο Πίνακα Κρατών και είναι έγγυρη μόνο μετά από επίδειξη της απόδειξης αγοράς. Το προϊόν μπορεί να μεταφερθεί απ’ευθείας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο ή να συσκευαστεί προσεκτικά και να επιστραφεί, με συστημένο δέμα (ή αντίστοιχο τρόπο ταχυδρόμησης), σε ένα επίσημο τεχνικό κέντρο της KRUPS. Η εταρεία δεν αναλαμβάνει σε καμία περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς των συσκευών. Οι διευθύνσεις των επίσημων τεχνικών κέντρων ανά τη χώρα, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της KRUPS (www.krups.com) ή καλέστε τον κατάλληλο αριθμό τηλεφώνου όπως αναφέρεται στον Πίνακα Κρατών και θα σας ενημερώσουν για την διεύθυνση αποστολής. Η KRUPS δεν έχει την υποχρέωση να αναλάβει την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση προϊόντος που δεν συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς.

Η συγκεκριμένη εγγύηση δεν καλύπτει οποιοδήποτε ελάττωμα μπορεί να προκληθεί από κακό χειρισμό, από απροσεξία, ή αδιαφορία προς τις οδηγίες χρήσης της KRUPS, από χρήση σε λάθος τάση ρεύματος από αυτή που αναγράφεται πάνω στο προϊόν, ή από τροποποίηση ή μη εξουσιοδοτημένη επιδιόρθωση του προϊόντος. Επίσης δεν καλύπτει φυσική φθορά, σπάσιμο, χειρισμό ή αντικατάσταση αναλώσιμων στοιχείων, καθώς και τα παρακάτω:

χρήση λάθος τύπου νερού ή αναλώσιμου. αφαλάτωση και βλάβη από συσσωρευμένα άλατα (κάθε αφαλάτωση θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης) εισροή νερού, σκόνης ή εντόμων εντός του προϊόντος μηχανικές βλάβες λόγω υπερφόρτωσης βλάβες λόγω λάθος τάσης ή συχνότητας ατυχήματα όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, ηλεκτροπληξία κλπ. επαγγελματική ή εμπορική χρήση ζημιά σε οποιαδήποτε γυάλινη ή πορσελάνινη επιφάνεια του προϊόντος αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών

Αυτή η εγγύηση δεν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε προϊόν έχει τροποποιηθεί, ή σε ζημιές που προκλήθηκαν από ακατάλληλη χρήση και συντήρηση, σε λάθος συσκευασία του προϊόντος από τον αγοραστή ή σε κακή μεταφορά του. Η διεθνής εγγύηση της KRUPS εφαρμόζεται μόνο σε προϊόντα αγορασμένα σε χώρα από αυτές που αναγράφονται στον σχετικό πίνακα, και χρησιμοποιούνται μόνο για οικιακή χρήση εντός χώρας του Πίνακα Κρατών. Σε περίπτωση που ένα προϊόν αγοράστηκε σε μία από τις αναγραφόμενες χώρες και τέθηκε σε χρήση σε άλλη αναγραφόμενη χώρα:

Η διεθνής εγγύηση KRUPS δεν ισχύει σε περιπτώσεις μη συμβατότητας του προϊόντος που αγοράστηκε με τα τοπικά χαρακτηριστικά της χώρας, όπως τάση, συχνότητα, επαφές ρεύματος, ή λοιπές τεχνικές προδιαγραφές. Η διαδικασία επιδιόρθωσης για προϊόντα αγορασμένα από το εξωτερικό μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερη χρονική διάρκεια εάν το προϊόν δεν διανέμεται στην τοπική αγορά από την KRUPS. Σε περιπτώσεις που το προϊόν δεν δύναται επιδιόρθωσης στην χώρα που ο αγοραστής το μετέφερε, η διεθνής εγγύηση KRUPS περιορίζεται σε αντικατάσταση του προϊόντος από κάποιο αντίστοιχο ή σε αντίστοιχη τιμή προϊόν, όταν αυτό είναι δυνατόν.

ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η παρούσα διεθνής εγγύηση της KRUPS δεν επηρεάζει τα θεσπισμένα δικαιώματα του καταναλωτή ή τα δικαιώματα εκείνα που δεν μπορούν να εξαιρεθούν ή να περιοριστούν, αλλά ακόμη δεν επηρεάζει τα δικαιώματα του λιανέμπορου που επέλεξε ο καταναλωτής να αγοράσει το προϊόν. Η παρούσα εγγύηση δίνει συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα στον καταναλωτή και ο καταναλωτής μπορεί να διατηρήσει όλα τα νομικά δικαιώματα που μπορεί να ισχύουν στις επιμέρους τοπικές αγορές. Ο καταναλωτής μπορεί να κάνει χρήση των δικαιωμάτων του κατά την δική του κρίση.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξαρτήματα, αναλώσιμα και τελικής χρήσης ανταλλακτικά μπορεί να αγοραστούν, εάν διανέμονται στην τοπική αγορά, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα της KRUPS.

Προϊόντα 1 έως 10 από 13 συνολικά

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

Συνολική αξιολόγηση


(5.00 από 5)

Rating Distribution

5 αστέρια
(13 αξιολογήσεις)
4 αστέρια
(0)
3 αστέρια
(0)
2 αστέρια
(0)
1 αστέρι
(0)

10 αξιολογήσεις

Προϊόντα 1 έως 10 από 13 συνολικά

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
Πολύ όμορφη και δεν πιάνει καθόλου χώρο

Πολύ όμορφη δεν πιάνει καθόλου χώρο χωράει παντού και έχει ωραίο κομψό σχεδιασμό

Αξιολόγηση από ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (Δημοσιεύτηκε την 17/12/2017)
!!!

Μόλις την πήραμε σε τρομερή προσφορά και έχω εντυπωσιαστεί! Σε απίστευτα μικρό χρόνο έχεις έτοιμο τέλειο καφέ, ό,τι τραβάει η όρεξή σου, και χωρίς μπελάδες με καθαρίσματα κλπ!

Αξιολόγηση από Δήμητρα (Δημοσιεύτηκε την 20/11/2017)
Και για κρυο τσαι.

Μου την εκαναν δωρο. Ωραιο ντηζαϊν και χρησιμη η κρυα λειτουργια.

Αξιολόγηση από Στέλιος (Δημοσιεύτηκε την 26/02/2017)
value for money

Εξαιρετική μηχανή

Αξιολόγηση από Δημήτρης (Δημοσιεύτηκε την 08/12/2015)
Άριστη μηχανη

Όμορφη,μικρή,γρήγορη και οι γεύσεις εκπληκτικές!

Αξιολόγηση από Αλεξανδρος (Δημοσιεύτηκε την 30/11/2015)
Φανταστική

Πολύ εύκολη και γρήγορη στην χρήση της!!!!

Αξιολόγηση από Nikolaos (Δημοσιεύτηκε την 26/11/2015)
Perfect

Από την είδη τέλεια μηχανή χειροκίνητη circolo που είχα μεταπήδησα στην mini me.Το αποτέλεσμα δεδομένο απλά τελεια

Αξιολόγηση από ΘΩΜΑΣ (Δημοσιεύτηκε την 22/11/2015)
Μικρή στο μάτι...

Αγορασα τη συγκεκριμενη πριν απο 1 μήνα. Μην σας ξεγελα το μεγεθος της, ειναι οτι πρεπει για να φτιαχνεις στα γρηγορα ενα εσπρεσσο χωρις να πιανεις το μισο παγκο της κουζινας.

Αξιολόγηση από Givemecoffee (Δημοσιεύτηκε την 29/10/2015)
Τέλειο design και γεύση :)

Μου αρέσει πολύ ο espresso της νέας μου μηχανής, και τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν με το Chococino Caramel!

Αξιολόγηση από Ευαγγελία (Δημοσιεύτηκε την 20/10/2015)
Υπέροχη!

Πολύ όμορφη μηχανή καφέ! Ταίριαξε τέλεια στην κουζίνα μου. Και οι δώρο κάψουλες πολύ ωραία κίνηση.

Αξιολόγηση από Ιωάννα (Δημοσιεύτηκε την 19/10/2015)

Προϊόντα 1 έως 10 από 13 συνολικά

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Συνδέσου ή πραγματοποίησε εγγραφή

Τοπικό SKU 0010942215509_03
Κατασκευαστής μηχανής Krups
Touch technology Όχι
Χωρητικότητα δοχείου νερού 0.8 l
Κάδος καψουλών Όχι
Υποδοχή καψουλών Όχι
Χρωμιωμένος μοχλός Όχι
Ατσάλινη σχάρα συλλογής σταγόνων Όχι
Οθόνη LCD Όχι
Μηχανικός μοχλός Όχι
Τροχός κύλισης Lever
Βάρος μηχανής ~2.5 kg
Ισχύς μηχανής 1500 W
Τάση 230 V, 50 Hz
Εγγύηση μηχανής 2 years
Related Recipe Όχι