Loading...
Φόρτωση...
 
Πίσω

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ

GENIO S PLUS

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® GENIO S PLUS

Μηχανή Espresso

KRUPS Genio S Plus Κόκκινο

Aυτόματη | Κόκκινο | 220V

Η μηχανή Genio S Plus δεν είναι απλώς κομψή και σύγχρονη. Σας δίνει τη δυνατότητα να ετοιμάζετε με ευκολία μια ποικιλία ροφημάτων επαγγελματικής ποιότητας, ακριβώς όπως σας αρέσει.
Διατίθεται σε δύο
χρώματα.

Ο ΚΑΦΕΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Η Genio S Plus σας δίνει πλήρη έλεγχο για να προσαρμόζετε το μέγεθος και τη θερμοκρασία του ροφήματος σας με ακρίβεια. Σας δίνει ακόμη και τη δυνατότητα να αυξήσετε την ένταση του αγαπημένου σας espresso, όταν το χρειάζεστε πραγματικά.

Ας δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια της μηχανής σας

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Genio S PlusGenio S Plus

XL λειτουργία

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ XL

Τοποθετήστε απλά την κάψουλα της επιλογής σας, επιλέξτε την επιθυμητή ποσότητα εκχύλισης με ένα απλό άγγιγμα του δακτυλίου ελέγχου και πατήστε το κουμπί για την έναρξη της παρασκευής. Αν σας αρέσει να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερη ποσότητα επιλέξτε τη λειτουργία XL, με την οποία μπορείτε να απολαύσετε έως και 300ml του αγαπημένου σας ροφήματος.​

Bluetooth

 

Espresso Boost

ESPRESSO BOOST

Καινοτόμος τεχνολογία η οποία προ-υγραίνει τον καφέ πριν από την εκχύλιση, με αποτέλεσμα έναν πιο έντονο και αρωματικό espresso, όποτε το επιθυμείτε.

Cold brew

ΛΕΠΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ

Απλά τοποθέτησε την κάψουλα της επιλογής σου, επίλεξε το μέγεθος της δόσης με τη βοήθεια της αντίστοιχης επιλογής και γύρνα το μοχλό για να ξεκινήσει η εκχύλιση. Επιλογή XL Με τη λειτουργία XL, απολαμβάνεις μεγαλύτερη ποσότητα (έως 300 ml) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Καθαρή μηχανή

ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ

Η ζωή είναι απαιτητική – δε χρειάζεται να ισχύει το ίδιο και για τον καφέ σας.​
Με τη μηχανή Genio S Plus, οι αλεσμένοι κόκκοι παραμένουν εντός της κάψουλας, αφήνοντας καθαρή τη συσκευή σας.​

Μεγάλο δοχείο νερού

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ 0.8L

Με τη δεξαμενή νερού 0,8L που αφαιρείται εύκολα, έχεις τη δυνατότητα να ετοιμάζεις αρκετούς καφέδες προτού χρειαστεί να τη ξαναγεμίσεις.

Κρύα-ζεστή Λειτουργία

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιτρέπει περαιτέρω εξατομίκευση των αγαπημένων σας ροφημάτων με την επιλογή μεταξύ τεσσάρων ρυθμίσεων. Κρύο, χλιαρό, ζεστό ή καυτό. ​Απολαύστε τη δυνατότητα δημιουργίας του αγαπημένου σας ροφήματος, όπως ακριβώς το επιθυμείτε.​

Σύστημα υψηλής πίεσης

ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ

Το μοναδικό μας σύστημα υψηλής πίεσης, έως και 15 bar, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καφέ σας με όλα τα αρώματα του, συνοδευόμενο από μια πλούσια βελούδινη κρέμα.

Ένδειξη αφαλάτωσης

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

Η ενσωματωμένη, αυτόματη ειδοποίηση αφαλάτωσης σας ενημερώνει πότε η μηχανή σας απαιτεί καθαρισμό, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα από ποτέ. Διατηρήστε την σε άριστη κατάσταση, ξεκινώντας την αφαλάτωση μόλις η λυχνία αφαλάτωσης ανάψει με πορτοκαλί χρώμα.​

Κρύα-ζεστή Λειτουργία

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1 MIN ECO MODE

Η Genio S Plus διαθέτει λειτουργία eco mode, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τη μηχανή μετά από ένα λεπτό αδράνειας για εξοικονόμηση ενέργειας (βαθμολογία A+ στην κατανάλωση ενέργειας).

Κρύα-ζεστή Λειτουργία Μεταβλητή θερμοκρασία Ζεστό / κρύο

Η μηχανή για κάψουλες Genio S Plus είναι τόσο ευέλικτη που σου επιτρέπει να παρασκευάζεις και υπέροχα κρύα ροφήματα με μεγάλη ευκολία.

Ρυθμίσεις Αυτόματη μηχανή

Η μικρή και αυτόματη μηχανή για κάψουλες NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus, με τον μοντέρνο σχεδιασμό της, θα ταιριάξει με το ξεχωριστό σου στυλ. Διαθέσιμη σε 2 χρώματα, η Genio S Plus έχει διαστάσεις μόλις 11 εκ. (Π) x 27,2 εκ. (Υ) x 27 εκ. (Β).

Σύμβολο ECO-MODE: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Μια πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία που απενεργοποιεί αυτόματα την μηχανή espresso NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus ύστερα από 1 λεπτό αδράνειας, εξασφαλίζοντας της βαθμολογία Α στην κατάταξη ενεργειακής κλάσης.

Σύστημα υψηλής πίεσης Σύστημα υψηλής πίεσης

Δημιούργησε καφέδες επαγγελματικής ποιότητας με παχύρρευστη βελούδινη κρέμα, χάρη στο σύστημα υψηλής πίεσης της μηχανής (έως και 15 bar).

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Έτοιμοι να αποκτήσετε τον προσωπικό σας barista; Η Genio S Plus σας επιτρέπει να δημιουργείτε με άνεση τον τέλειο καφέ ακριβώς όπως σας αρέσει.

Βάρος

2 κιλά

Ύψος

27,2 εκ

Προμηθευτής μηχανών

SEB

Ισχύς

1.500 W

Δοχείο νερού

0,8 λίτρα

Ας δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια της μηχανής σας

Θέλω να μάθω περισσότερα για αυτή τη μηχανή

Μήκος

27,2 εκ

Βάθος

27 εκ

Ρύθμιση δόσης

Μοχλός

Τάση

110 V

Εγγύηση μηχανής

2 χρόνια

360-View Video

Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια της μηχανής σας.