You have reached the website

Mini Me Μαύρη

1 μηχανή

79,00 €
79,00 €
  • Στοιχεία
  • Εγχειρίδιο χρήσης
  • Εγγύηση
  • Αξιολογήσεις και βαθμολογίες
  • Προδιαγραφές

Η πιο οικονομική-αυτόματη μηχανή που έγινε ποτέ! Είναι τόσο όμορφη, όσο και επαγγελματική - με 15 bar πίεση και την τεχνολογία "Play & Select", κάνει την παρασκευή ροφημάτων παιχνίδι! Με άψογο design και το βολικό της μέγεθος, η MINI ME ταιριάζει τέλεια στην κουζίνα σας. Ειδικά κατασκευασμένη για να εξοικονομεί ενέργεια και με ειδική σχάρα για να χωράει όλα τα μεγέθη κούπας. Ιδανική και για καλοκαιρινά ρόφημα, απλά με το τράβηγμα του μοχλού κρύας λειτουργίας. Με τη MINI ME τα έχετε όλα. Απλά αφεθείτε στην απόλαυση!

Για το εγχειρίδιο χρήσης, κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο λήψης

Αυτό το προϊόν έχει την εγγύηση της KRUPS καλύπτοντας κάθε αποδεδειγμένο ελάττωμα κατασκευής ή υλικών για δυο χρόνια, από την ημερομηνία αγοράς. Η Διεθνής Εγγύηση κατασκευαστή KRUPS είναι ένα επιπλέον προνόμιο το οποίο δεν επηρεάζει τα θεσπισμένα δικαιώματα του καταναλωτή. Η Διεθνής Εγγύηση κατασκευαστή καλύπτει όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την επιδιόρθωση του αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος, έτσι ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, επιδιορθώνοντας ή αντικαθιστώντας όποιο ελαττωματικό εξάρτημα και συμπεριλαμβάνοντας το κόστος εργασίας. Είναι στην αποκλειστική κρίση της KRUPS η αντικατάσταση αντί επιδιόρθωσης ελαττωματικού προϊόντος. Η μόνη υποχρέωση της KRUPS και η αποκλειστική σας αξίωση στην παρούσα εγγύηση περιορίζονται στην συγκεκριμένη επιδιόρθωση ή αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Hδιεθνής εγγύηση KRUPS εφαρμόζεται μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο ισχύος και για τις χώρες που αναγράφονται στον επισυναπτόμενο Πίνακα Κρατών και είναι έγγυρη μόνο μετά από επίδειξη της απόδειξης αγοράς. Το προϊόν μπορεί να μεταφερθεί απ’ευθείας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο ή να συσκευαστεί προσεκτικά και να επιστραφεί, με συστημένο δέμα (ή αντίστοιχο τρόπο ταχυδρόμησης), σε ένα επίσημο τεχνικό κέντρο της KRUPS. Η εταρεία δεν αναλαμβάνει σε καμία περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς των συσκευών. Οι διευθύνσεις των επίσημων τεχνικών κέντρων ανά τη χώρα, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της KRUPS (www.krups.com) ή καλέστε τον κατάλληλο αριθμό τηλεφώνου όπως αναφέρεται στον Πίνακα Κρατών και θα σας ενημερώσουν για την διεύθυνση αποστολής. Η KRUPS δεν έχει την υποχρέωση να αναλάβει την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση προϊόντος που δεν συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς.

Η συγκεκριμένη εγγύηση δεν καλύπτει οποιοδήποτε ελάττωμα μπορεί να προκληθεί από κακό χειρισμό, από απροσεξία, ή αδιαφορία προς τις οδηγίες χρήσης της KRUPS, από χρήση σε λάθος τάση ρεύματος από αυτή που αναγράφεται πάνω στο προϊόν, ή από τροποποίηση ή μη εξουσιοδοτημένη επιδιόρθωση του προϊόντος. Επίσης δεν καλύπτει φυσική φθορά, σπάσιμο, χειρισμό ή αντικατάσταση αναλώσιμων στοιχείων, καθώς και τα παρακάτω:

χρήση λάθος τύπου νερού ή αναλώσιμου. αφαλάτωση και βλάβη από συσσωρευμένα άλατα (κάθε αφαλάτωση θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης) εισροή νερού, σκόνης ή εντόμων εντός του προϊόντος μηχανικές βλάβες λόγω υπερφόρτωσης βλάβες λόγω λάθος τάσης ή συχνότητας ατυχήματα όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, ηλεκτροπληξία κλπ. επαγγελματική ή εμπορική χρήση ζημιά σε οποιαδήποτε γυάλινη ή πορσελάνινη επιφάνεια του προϊόντος αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών

Αυτή η εγγύηση δεν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε προϊόν έχει τροποποιηθεί, ή σε ζημιές που προκλήθηκαν από ακατάλληλη χρήση και συντήρηση, σε λάθος συσκευασία του προϊόντος από τον αγοραστή ή σε κακή μεταφορά του. Η διεθνής εγγύηση της KRUPS εφαρμόζεται μόνο σε προϊόντα αγορασμένα σε χώρα από αυτές που αναγράφονται στον σχετικό πίνακα, και χρησιμοποιούνται μόνο για οικιακή χρήση εντός χώρας του Πίνακα Κρατών. Σε περίπτωση που ένα προϊόν αγοράστηκε σε μία από τις αναγραφόμενες χώρες και τέθηκε σε χρήση σε άλλη αναγραφόμενη χώρα:

Η διεθνής εγγύηση KRUPS δεν ισχύει σε περιπτώσεις μη συμβατότητας του προϊόντος που αγοράστηκε με τα τοπικά χαρακτηριστικά της χώρας, όπως τάση, συχνότητα, επαφές ρεύματος, ή λοιπές τεχνικές προδιαγραφές. Η διαδικασία επιδιόρθωσης για προϊόντα αγορασμένα από το εξωτερικό μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερη χρονική διάρκεια εάν το προϊόν δεν διανέμεται στην τοπική αγορά από την KRUPS. Σε περιπτώσεις που το προϊόν δεν δύναται επιδιόρθωσης στην χώρα που ο αγοραστής το μετέφερε, η διεθνής εγγύηση KRUPS περιορίζεται σε αντικατάσταση του προϊόντος από κάποιο αντίστοιχο ή σε αντίστοιχη τιμή προϊόν, όταν αυτό είναι δυνατόν.

ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η παρούσα διεθνής εγγύηση της KRUPS δεν επηρεάζει τα θεσπισμένα δικαιώματα του καταναλωτή ή τα δικαιώματα εκείνα που δεν μπορούν να εξαιρεθούν ή να περιοριστούν, αλλά ακόμη δεν επηρεάζει τα δικαιώματα του λιανέμπορου που επέλεξε ο καταναλωτής να αγοράσει το προϊόν. Η παρούσα εγγύηση δίνει συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα στον καταναλωτή και ο καταναλωτής μπορεί να διατηρήσει όλα τα νομικά δικαιώματα που μπορεί να ισχύουν στις επιμέρους τοπικές αγορές. Ο καταναλωτής μπορεί να κάνει χρήση των δικαιωμάτων του κατά την δική του κρίση.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξαρτήματα, αναλώσιμα και τελικής χρήσης ανταλλακτικά μπορεί να αγοραστούν, εάν διανέμονται στην τοπική αγορά, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα της KRUPS.

10 προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Συνολική αξιολόγηση


(4.50 από 5)

Rating Distribution

5 αστέρια
(6 αξιολογήσεις)
4 αστέρια
(1 αξιολογήσεις)
3 αστέρια
(0)
2 αστέρια
(0)
1 αστέρι
(1 αξιολογήσεις)

10 αξιολογήσεις

10 προϊόν(τα)

ανά σελίδα
ΑΨΟΓΗ

Την έχω 1,5 χρόνο και είναι πραγματικά τέλεια!! Και πολύ γρήγορη . Αγγίζει επαγγελματικά επίπεδα!

Αξιολόγηση από ksou (Δημοσιεύτηκε την 03/01/2018)
ωραια μηχανη

ωραια μηχανη και σαν ομορφια και σαν λειτουργια. κανενα προβλημα μεχρι ωρας. Ωραιοι καφεδες γενικα. Για μενα πρεπει να επικεντρωθει η εταιρεια στον εσπρεσσο (με περισσοτερες επιλογες), με τα εσπρεσακια ειμαι πολυ ευχαριστημενος, με τα υπολοιπα δεν τρελαινομαι τοσο.

Αξιολόγηση από Ευαγγελος (Δημοσιεύτηκε την 11/05/2017)
Άψογη σε όλα

Πολύ καλή μηχανή και μεγάλη ποικιλία γεύσεων!

Αξιολόγηση από Κωνσταντίνος (Δημοσιεύτηκε την 23/01/2017)
ΑΡΙΣΤΗ

ΑΡΙΣΤΗ

Αξιολόγηση από ΔΙΟΝΥΣΗΣ (Δημοσιεύτηκε την 03/01/2017)
καταπλικτικη

εκπλικτικη ποιοτητα καφε και σοκολατας

Αξιολόγηση από ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ (Δημοσιεύτηκε την 22/06/2016)
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ Η ΜΙΝΙ-ΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ

ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΜΙΝΙ ΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΗ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Αξιολόγηση από ΗΛΙΑΣ (Δημοσιεύτηκε την 17/05/2016)
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!

πολύ καλή επιλογή & οικονομική. τη συστήνω ανεπιφύλακτα

Αξιολόγηση από ΚΑΤΕΡΙΝA (Δημοσιεύτηκε την 27/11/2015)
Άψογη μηχανή για τα γραφεία μας και super value for money

Πήραμε την μαύρη ΜINI ME για τα γραφεία μας. Δένει με το design του χώρου και αρέσει σε όλους ο espresso. Super value for money!

Αξιολόγηση από Σάββας (Δημοσιεύτηκε την 20/10/2015)
Πολυ καλη μηχανη καφε

Πολυ καλη μηχανη καφε. την προτεινω

Αξιολόγηση από Νικος (Δημοσιεύτηκε την 15/10/2015)
Άριστη

Νομίζω οτι η ποιότητα του καφέ και της σοκολάτας αγγίζουν τα επαγγελματικά επίπεδα.

Αξιολόγηση από Γρηγόρης (Δημοσιεύτηκε την 14/09/2015)

10 προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Γράψε τη δική σου αξιολόγηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Συνδέσου ή πραγματοποίησε εγγραφή

Τοπικό SKU 0010942215455_04
Κατασκευαστής μηχανής Krups
Touch technology Όχι
Χωρητικότητα δοχείου νερού 0.8 l
Κάδος καψουλών Όχι
Υποδοχή καψουλών Όχι
Χρωμιωμένος μοχλός Όχι
Ατσάλινη σχάρα συλλογής σταγόνων Όχι
Οθόνη LCD Όχι
Μηχανικός μοχλός Όχι
Τροχός κύλισης Lever
Βάρος μηχανής ~2.5 kg
Ισχύς μηχανής 1500 W
Τάση 230 V, 50 Hz
Εγγύηση μηχανής 2 years
Related Recipe Όχι