You have reached the website

FREDDOTORE

Συσκευή παρασκευής αφρού γάλακτος. Απλό, γρήγορο και αυτόματο σύστημα παρασκευής βελούδινου αφρού γάλακτος.

59,00
 • Στοιχεία
 • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ/ΕΓΓΥΗΣΗ
 • Προφυλάξεις κατά τη χρήση

O NESCAFÉ® Dolce Gusto® παρουσιάζει το FREDDOTORE, τη νέα συσκευή παρασκευής αφρού γάλακτος. Πρόκειται για ένα πολύ απλό, γρήγορο και αυτόματο σύστημα παρασκευής βελούδινου αφρού γάλακτος. Τώρα μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τον αγαπημένο σου Freddo Cappuccino μόνο με μία κίνηση. Απλά πρόσθεσε το γάλα και πάτησε το κουμπί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις ετοιμάσει έναν μοναδικό αφρό γάλακτος να το απολαύσεις στην άνεση του σπιτιού σου.

 

Tip: Αν είσαι λάτρης ενός παγωμένου Freddo Cappuccino για να πετύχεις καλύτερη υφή κρέμας, σου συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις γάλα με χαμηλά λιπαρά (0%-0,3%) μακράς διάρκειας (υψηλής παστερίωσης) για την παρασκευή του αφρού γάλακτος, μέχρι την ένδειξη ελάχιστης ποσότητας (MIN).

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 

Ακολουθούν κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το FREDDOTORE σας.

 

 • Για να πετύχετε καλύτερη υφή κρέμας, προτείνεται η χρήση πλήρους γάλακτος ( λιπαρά > 3%) μακράς διάρκειας (υψηλής παστερίωσης) για την παρασκευή ζεστού αφρού γάλακτος, ενώ για την παρασκευή κρύου αφρού γάλακτος προτείνεται η χρήση γάλακτος με χαμηλά λιπαρά (0%-0,3%) μακράς διάρκειας (υψηλής παστερίωσης).

 

 • Για να διασφαλιστούν οι συνθήκες υγιεινής και η κατάλληλη συντήρηση του εξοπλισyού, μη χρησιμοποιείτε ειδικά εμπλουτισμένα γάλατα, υγρά που δημιουργήθηκαν από γάλατα σε σκόνη ή γάλατα με γεύσεις.

 

 • Αυτή η συσκευή μπορεί να παρασκευάσει αφρό γάλακτος με κρύο γάλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κρυώσετε το γάλα σας με αυτή. To FREDDOTORE λειτουργεί σε κανονική θερμοκρασία δωματίου.

 

 • Κρατήστε τον αναδευτήρα σε ασφαλές μέρος. Έχει μικρό μέγεθος και μπορεί να χαθεί.

 

 • Αφού παρασκευάσετε τον αφρό γάλακτος, αφήστε 2 λεπτά τον θερμοστάτη να κάνει επανεκκίνηση, ώστε το FREDDOTORE να είναι έτοιμος για επόμενη χρήση. Για να ελαχιστοποιήσετε το διάστημα αναyονής, ξεπλύνετε με νερό και σκουπίστε μετά από κάθε χρήση.

 

 • Το FREDDOTORE είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για να παρασκευάζει αφρό γάλακτος. Μην προσθέσετε κόκκους καφέ, αρωματικά, σοκολάτα σε σκόνη ή άλλα παρόμοια σκευάσματα στον παρασκευαστή αφρού γάλακτος.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Freddo cappuccino

 

 • Τοποθετήστε το ποτήρι στη μηχανή NESCAFÉ Dolce Gusto και βάλτε στην υποδοχή της κάψουλας τη γεύση espresso που επιθυμείτε.

 

 • Προετοιμάστε το ρόφημα σας, μετακινώντας το μοχλό προς την πλευρά της ζεστής παρασκευής με την κόκκινη ένδειξη ή πατήστε το κόκκινο κουμπί ανάλογα με το μοντέλο της μηχανής.


  TIP: Για ιδανικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε 2 κάψουλες.


 • Αναμείξτε με την επιθυμητή ποσότητα ζάχαρης και αφού λιώσει, προσθέστε ένα παγάκι μέσα στο ποτήρι και ανακατέψτε.

 

 • Ετοιμάστε τον κρύο αφρό γάλακτος με το FREDDOTORE, όπως περιγράφεται στις οδηγίες.

 

TIP: Για το καλύτερο αποτέλεσμα ενός ροφήματος, γεμίστε την κανάτα με γάλα χαμηλών λιπαρών (0%-0,3%) μακράς διάρκειας (υψηλής παστερίωσης) μέχρι την ένδειξη ελάχιστης ποσότητας (MIN).

 

 • Αφού ετοιμαστεί ο αφρός γάλακτος, τοποθετήστε επιπλέον πάγο στο ποτήρι με το ρόφημα.

 

 • Προσθέστε τον αφρό γάλακτος στο ποτήρι και το freddo cappuccino σας είναι έτοιμο.

 

 • Ετοιμάστε το ζεστό αφρό γάλακτος με το FREDDOTORE, όπως περιγράφεται στις οδηγίες.

 

 

Cappuccino

 

 • Ετοιμάστε το ζεστό αφρό γάλακτος με τον FREDDOTORE, όπως περιγράφεται στις οδηγίες.

 

TIP: Για το καλύτερο αποτέλεσμα ενός ροφήματος, γεμίστε την κανάτα με πλήρες γάλα (λιπαρά > 3%) μακράς διάρκειας (υψηλής παστερίωσης) μέχρι την ένδειξη ελάχιστης ποσότητας (MIN).

 

 • Αφού ετοιμαστεί ο αφρός γάλακτος, αδειάστε τον σε ένα φλυτζάνι, προσέχοντας να μην ξεχειλίσει και αφήνοντας περιθώριο για το ρόφημα του καφέ.

 

 • Τοποθετήστε το φλυτζάνι με το ζεστό αφρό γάλακτος στη σχάρα της μηχανής NESCAFÉ Dolce Gusto και βάλτε στην υποδοχή της κάψουλας τη γεύση espresso που επιθυμείτε.

 

 • Προετοιμάστε το ρόφημα σας στη μηχανή, μετακινώντας το μοχλό προς την πλευρά της ζεστής παρασκευής με την κόκκινη ένδειξη ή πατήστε το κόκκινο κουμπί ανάλογα με το μοντέλο της μηχανής.

 

 • Αναμείξτε με την επιθυμητή ποσότητα ζάχαρης.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Απομακρύνετε την κανάτα από τη βάση πριν καθαρίσετε. Ξεχωρίστε το καπάκι και το δαχτυλίδι σιλικόνης από την κανάτα.

 

 1. Η ΚΑΝΑΤΑ: Καθαρίστε την αμέσως μετά από κάθε χρήση. Ξεπλύνετε και καθαρίστε τα εσωτερικά τοιχώματα με ζεστό σαπουνόνερο και ένα μαλακό πανί. Ύστερα σκουπίστε.

 2. ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ: Ξεχωρίστε το καπάκι και το δαχτυλίδι σιλικόνης από την κανάτα. Ξεπλύνετε απευθείας με νερό.

 3. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ: Καθαρίστε με ένα μαλακό πανί. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε αιχμηρά μέσα καθαρισμού, σκληρές νάιλον  ή μεταλλικές βούρτσες, για να αποφύγετε γρατζουνιές στην επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι. Ποτέ μην καθαρίζετε με μεταλλικά αντικείμενα ή λειαντικά. Σκουπίστε τη βάση του κύριου μέρους με ένα μαλακό πανί.

 4. Ο ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ: Απομακρύνετέ τον από την κανάτα και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Στεγνώστε και αποθηκεύστε σε ασφαλές μέρος.

 5. Η ΒΑΣΗ: Καθαρίστε με ένα μαλακό πανί. Αφαιρέστε τον σπειροειδή αναδευτήρα, γεμίστε με νερό και καθαρίστε την με μια μικρή μαλακή βούρτσα.

 6. Ποτέ μη βυθίζετε το σώμα της συσκευής, τη βάση, το καλώδιο τροφοδοσίας ή το βύσμα σε νερό ή σε οποιοδήποτε υγρό. Ποτέ μην επιτρέψετε να έρθουν σε επαφή με υγρασία.

 7. Τα μέρη της συσκευής δεν μπορούν να καθαριστούν σε πλυντήριο πιάτων.

 

 

ΑΠΟΡΡΙΨΗ

 

Η συσκευή σας περιέχει χρήσιμα υλικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ νέου ή να ανακυκλωθούν. Ο διαχωρισμός των υλικών που απομένουν ως απορρίμματα σε διαφορετικές κατηγορίες, διευκολύνει τη διαδικασία ανακύκλωσης πολύτιμων πρώτων υλών. Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση των απορριμμάτων από τις τοπικές αρχές. Με τον τρόπο αυτό απορρίπτετε τη συσκευή σας οικολογικά.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Η Nestlé παρέχει εγγύηση για το συγκεκριμένο προϊόν για αστοχία υλικών και εργασιών, για δύο έτη από την ημερομηνία αγοράς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Nestlé θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει, κατά την κρίση της, οποιοδήποτε ελαττωματικό προϊόν, ανέξοδα για τον αγοραστή. Τα αντικατασταθέντα προϊόντα ή τα επισκευασμένα μέρη καλύπτονται εκ νέου από διετή εγγύηση. Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που έχετε είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε με τη Nestlé από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση στο 800 11 68068 ή από κινητό τηλέφωνο με χρέωση στο

210 68 44824 για οδηγίες σχετικά με το πού θα το στείλετε.

Επισκεφτείτε το site μας στη διεύθυνση

https://www.dolce-gusto.gr/ για να ανακαλύψετε περισσότερα για το NESCAFÉ Dolce Gusto.

 
 

 

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.

 

 1. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η συσκευή πρέπει να είναι γειωμένη.

 2. Μη βυθίζεται τη συσκευή σε νερό ή άλλα υγρά. Κίνδυνος βραχυκυκλώματος!

 3. Για προστασία από φωτιά, ηλεκτροπληξία και τραυματισμό, μη βυθίζετε το καλώδιο ή το βύσμα σε νερό ή άλλο υγρό.

 4. Ποτέ μην αγγίζετε τα μεταλλικά σημεία ή το δοχείο φίλτρου όταν η συσκευή είναι σε χρήση, καθώς μπορεί να προκληθεί έγκαυμα.

 5. Λειτουργήστε τη συσκευή μόνο μέσω επαγγελματικά εγκατεστημένης παροχής ρεύματος που παρέχει τη σωστή τάση.

 6. Μην αφήνετε ποτέ το κύριο καλώδιο να κρέμεται. Μην αφαιρείτε το βύσμα με βρεγμένα χέρια. Μην ακουμπάτε ή κρεμάτε το καλώδιο και το βύσμα σε ζεστές επιφάνειες και αποκλείστε την επαφή με έλαια.

 7. Για να αποσυνδέσετε τη συσκευή, απενεργοποιήστε τον διακόπτη και ύστερα αφαιρέστε το βύσμα από την πρίζα.

 8. Αποσυνδέστε βγάζοντας το φις και όχι τραβώντας το καλώδιο, διότι μπορεί να του προκαλέσετε ζημιά.

 9. Αποσυνδέστε τη συσκευή μετά από κάθε χρήση, όταν δεν χρησιμοποιείται και προτού καθαριστεί.

 10. Προχωρήστε με την αλλαγή εξαρτημάτων ή τον καθαρισμό της, μόνο όταν η συσκευή έχει κρυώσει, είναι αποσυνδεδεμένη και δεν χρησιμοποιείται.

 11. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή εάν διαπιστώσετε πως το καλώδιο ή το βύσμα είναι φθαρμένα ή αν η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά ή έχει υποστεί ζημιά με οποιοδήποτε τρόπο. Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Nestlé.

 12. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ.

 13. Η συσκευή αυτή δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) τα οποία έχουν μειωμένες φυσικές, αισθητηριακές ή διανοητικές ικανότητες ή έλλειψη γνώσης και εμπειρίας, εκτός αν επιβλέπονται ή τους έχουν δοθεί οδηγίες σχετικά με τη σωστή χρήση της συσκευής από κάποιο άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους.

 14. Προσεκτική επίβλεψη είναι απαραίτητη όταν χρησιμοποιούνται συσκευές από ή κοντά σε παιδιά.

 15. Μην την χρησιμοποιείτε χωρίς να έχει γάλα στην κανάτα.

 16. Απενεργοποιήστε τη συσκευή χρησιμοποιώντας τον διακόπτη απενεργοποίησης όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται.

 17. Ποτέ μην αγγίζετε περιστρεφόμενα εξαρτήματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

 18. Η κανάτα μπορεί να ξεχειλίσει εάν ξεπεραστεί η μέγιστη χωρητικότητα.

 19. Η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό με τη βασική παρεχόμενη μονάδα.

 20. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε άνισες επιφάνειες.

 21. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε επιφάνειες γυαλισμένου ξύλου καθώς μπορεί να προκαλέσει φθορά στο ξύλο.

 22. Η συσκευή δεν σχεδιάστηκε για εμπορική ή βιομηχανική χρήση· είναι μόνο για οικιακή χρήση.

 23. Μην την χρησιμοποιείτε σε εξωτερικούς χώρους.

 24. Μη βάζετε κανένα αντικείμενο ή τα δάχτυλά σας στις εσοχές της συσκευής.

 25. Αχρηστέψτε τη συσκευή πριν την απορρίψετε. Κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας αφού το έχετε αποσυνδέσει από την παροχή ρεύματος και μεταφέρετε τη συσκευή σε σημείο ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

 26. Η χρήση αξεσουάρ που δεν προτείνονται από τον κατασκευαστή της συσκευής μπορεί να προκαλέσουν φωτιά, ηλεκτροπληξία ή τραυματισμό.

 27. Μη χρησιμοποιείτε καλώδια επέκτασης.

 28. Μην τοποθετείτε τη συσκευή πάνω ή κοντά σε συσκευές αέριου, ηλεκτρικό καυστήρα ή ζεστό φούρνο.

 29. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για διαφορετικές χρήσεις από αυτή που προορίζεται.Μπορεί να προκληθεί έγκαυμα αν το καπάκι αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της παρασκευής.

 

ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ

 

Ανοίξτε το κουτί με προσοχή, κρατώντας όλα τα υλικά συσκευασίας, μέχρι να βεβαιωθείτε πως περιέχονται όλα μέσα στη συσκευασία σε λειτουργική κατάσταση.

 

Αφαιρέστε όλα τα περιτυλίγματα και φυλλάδια και αποθηκεύστε τα για μεταγενέστερη χρήση. Ελέγξτε αν η συσκευή έχει παραδοθεί αρτιμελής και βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Πριν την πρώτη χρήση, καθαρίστε την κανάτα και τα αξεσουάρ όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο «Καθαρισμός και  Φροντίδα», ώστε να απομακρυνθούν σκόνες και κατάλοιπα.

 

 

 texnika_xaraktiristika

 

 howtouse