You have reached the website

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αυτή η Ιστοσελίδα λειτουργεί από την εταιρία με την επωνυμία «Nestle Ελλάς Α.Ε.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Πατρόκλου αρ 4, με ΑΦΜ 094029091 της Δ.Ο.Υ Φ.Α.Β.Ε Αθηνών.

Κάνοντας μία παραγγελία on-line, αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις (εφεξής «όρους») που θα ισχύουν για όλα τα διαφημιζόμενα στο site μας www.dolce-gusto.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») προϊόντα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους. Προτείνουμε επίσης να τυπώσετε ένα αντίγραφό τους, για να τους έχετε ως μελλοντικό σημείο αναφοράς. Εάν δεν τους αποδεχτείτε, δεν θα μπορείτε να παραγγείλετε από την Ιστοσελίδα.

Κάνοντας μία παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας υπεύθυνα δηλώνετε και εγγυάστε τα παρακάτω:
ότι είστε νομικά ικανός να συνάπτετε δεσμευτικές δικαιοπραξίες και ότι είστε άνω των 18 ετών.

Μία παραγγελία που πραγματοποιείτε εσείς αποτελεί απλώς μία προσφορά και καθίσταται δεσμευτική για εμάς μόνο όταν την αποδεχτούμε. Θα σας ενημερώσουμε για αυτή την αποδοχή αποστέλλοντάς σας ένα e-mail με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας: σε αυτό το σημείο θα έχει συναφθεί.

ΤΙΜΕΣ

Τα προϊόντα που εμφανίζονται προς πώληση στην Ιστοσελίδα διατίθενται στην αναγραφόμενη τιμή σε ευρώ. 0ι τιμές περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α., αλλά όχι μεταφορικά έξοδα.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή, με την παράδοση του προϊόντος, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας (Mastercard & Visa).

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παράδοση θα γίνεται στη διεύθυνση την οποία έχετε δώσει ως «Διεύθυνση Παράδοσης» όταν εισάγετε τα στοιχεία σας στην Ιστοσελίδα, με την προϋπόθεση ότι θα είναι εντός της Ελληνικής επικράτειας. Έχετε τη δυνατότητα σε μεταγενέστερο στάδιο να αλλάξετε τη διεύθυνση μέσω της επιλογής “edit profile” και στο στάδιο επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
Αποτελεί δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι θα έχετε δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν ανευρεθείτε στη διεύθυνση παράδοσης, ο υπάλληλος courier θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να κανονίσετε ένα άλλο ραντεβού σε συμφωνημένο χρόνο παράδοσης. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, τα προϊόντα επιστρέφονται σε εμάς. Εάν μετά και από αυτό εξακολουθείτε να επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επαναλάβετε όλη τη διαδικασία παραγγελίας μέσω του on-line καταστήματος.
Η παράδοση των προϊόντων εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητά τους. Τυχόν περίπτωση μη-διαθεσιμότητας θα δηλώνεται στην Ιστοσελίδα και, σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε άμεσα με απαντητικό e-mail.
Για παραγγελίες εντός Αττικής η παράδοση χρεώνεται με 3 ευρώ και για εκτός Αττικής με 5,5 ευρώ.
Ο χρόνος παράδοσης είναι μία (1) εργάσιμη ημέρα για παραδόσεις εντός Αττικής, δύο (2) εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα. Οι παραδόσεις σε νησιά εξαρτώνται άμεσα από τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν σε παραπάνω από δύο (2) ημέρες. Σημειώστε ότι καμία αποστολή δεν θα πραγματοποιείται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του κάθε μήνα.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των καψουλών ή των αξεσουάρ, πρέπει να μας ενημερώνετε, γραπτώς ή τηλεφωνικώς στο 800 11 68068 εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι.
Εάν το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό, μπορούμε να το επιδιορθώσουμε, να το υποκαταστήσουμε ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, σύμφωνα και με τα νόμιμα δικαιώματά σας. Διευκρινίζεται ότι για τις μηχανές Nescafé® Dolce Gusto® ισχύει η 2ετής εγγύηση της εταιρίας Krups.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ή ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή εντός ίδιας ημέρας, καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800 11 68068, χωρίς να χρεωθείτε για αγορά και παράδοσή του.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιείτε αλλαγές στα προϊόντα που παραλάβατε καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών στο 8001168068 εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων. Γίνονται δεκτές επιστροφές εμπορευμάτων μη μεταχειρισμένων στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία. Δεν χρεώνεστε τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τη στιγμή της εγγραφής σας θα λάβετε έναν κωδικό (password). Παρακαλούμε κρατείστε τον μυστικό, δεδομένου ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι αν διαρρεύσει. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις παραγγελίες που γίνονται από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση σε συνδυασμό με το μυστικό κωδικό σας (password). Πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα αν υποπέσει στην αντίληψή σας οποιαδήποτε χρήση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης ή του κωδικού σας, χωρίς εσείς να έχετε δώσει σχετική άδεια.
Όλα τα προσωπικά δεδομένα και όλες οι πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα που αποστέλλονται σε αυτή την ιστοσελίδα διέπονται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας, όπως αυτή έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.dolce-gusto.gr και www.nestle.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η νομοθεσία απαιτεί ορισμένες επικοινωνίες να γίνονται μόνο εγγράφως. Αποδέχεστε ότι μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ηλεκτρονική αλληλογραφία ή αποστέλλοντάς σας επιστολή στην ταχυδρομική σας διεύθυνση και συνομολογείτε ότι οι παραπάνω τρόποι εμπίπτουν στα οριζόμενα από το Νόμο για τη γραπτή επικοινωνία.
Οι συμφωνίες μας διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο και αποκλειστική δικαιοδοσία έχουν τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Έχουμε το δικαίωμα να προβαίνουμε σε περιοδικές αλλαγές των παρόντων Όρων.

Όλες οι γραπτές ενημερώσεις που απευθύνονται σε εμάς πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση Πατρόκλου 4, Μαρούσι Αττικής, υπόψιν του τμήματος Nescafé® Dolce Gusto®.

Για οποιοδήποτε αίτημα ή παράπονο έχετε σχετικά με τις on-line συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 8001168068 (από σταθερό τηλέφωνο) ή 2106844824 (από κινητό) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dolce.gusto@gr.nestle.com. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να  απευθυνθείτε στον Ευρωπαϊκό Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm. Τελικός αρμόδιος φορέας για την επίλυση της διαφοράς έχει οριστεί ο Συνήγορος του Καταναλωτή (http://www.synigoroskatanaloti.gr)